0547 - 38 08 04

Zichtbaar betrokken zijn?

Meer leuke ideeën zien?

Tutti Paletti betekent vrij vertaald 'alles komt goed'.

Team

Welkom bij Tutti Paletti

De naam Tutti Paletti betekend vrij vertaald " alles komt goed". Dat is ook waar wij voor staan, alles wat wij aanpakken gebeurt gewoon goed. Met onze gezamelijke inzet verzorgen wij uw promotie van A tot Z.

U heeft een idee, maar weet niet hoe het in de praktijk te brengen?

Snel en opvallend extra aandacht voor een nieuw product, de opendag van uw bedrijf of uw bedrijf of merk op een beurs of evenement kenbaar maken.

Tutti Paletti verzorgt met zorg al uw reclame-uitingen. Wilt u snel een full colour geprint spandoek of sticker of een roll up systeem, uw evenement laten aankleden of duizenden teenslippers die uw bedrijfslogo als afdruk in het zand achterlaten, wij zorgen ervoor.

Waar wij al jaren in gespecialiseerd zijn is de zogenaamde buitenreclame. Een vliegtuig met uw tekst op de reclamesleep boven het evenement of strand, opblaasbare product vergrotingen als eyecather, een zeppelin met daaronder een reclamedoek met uw boodschap op 50 meter hoogte, full colour geprinte spandoeken of vlaggen, Tutti Paletti maakt het allemaal mogelijk.

Elke opdracht maakt ons blij, maar waar wij echt gelukkig van worden is uw waardering als de opdracht naar tevredenheid is uitgevoerd!

 

 

 

Twitter Facebook Linkedin